Nijmegen Devils, de ijshockey vereniging in de regio Nijmegen, heeft op zaterdag 1 en zondag 23 oktober open huis. Beide dagen van 12:15 tot 14:15 uur.

Op zondag 9 oktober is er een speciaal ‘GIRLS ONLY‘ evenement van 08:30 tot 10:45 uur.

vijn-poster-open-dagenMeldt je bij de kassa van het Triavium en zeg dat je voor Nijmegen Devils komt. Je mag dan gratis naar binnen en je wordt opgevangen op het plein voor de ijshockeybaan.

Daar is van alles te doen! Een kraampje waar je informatie kunt krijgen over ijshockey, filmjes, ijshockey uitrusting bekijken, box hockey spelen en … je kunt het ijs op om te schaatsen en de eerste beginselen van ijshockey te leren. Op de ijshockeybaan is van alles te doen demonstraties, schaatsles, voetballen op het ijs, schieten op de goal.

Als je wilt meedoen, ga dan naar het kraampje. Vanaf daar begeleiden we je naar de ijsbaan en op het ijs.

Ouders mogen ook mee het ijs op!

En neem vriendjes en vriendinnetjes mee!

Het enige wat je hoeft te doen: neem je schaatsen mee, wij zorgen voor de rest.

GIRLS ONLY EVENEMENT 9 OKTOBER

Meisjes, wil je eens beleven of deze stoere sport iets voor jou is, kom langs! Je ouders mogen ook mee het ijs op. Neem je schaatsen mee en handschoenen, wij verzorgen de rest van de uitrusting.

Er is van alles toe doen: leren ijshockeyen, schieten op een echte ijshockey goal, hindernissen op het ijs, les krijgen van speelsters van het Nationaal Vrouwen Team! Maar ook naast de baan is er wat te doen: ijshockey knippen en plakken, filmpjes, box hockey, informatie stands, uitleg over uitrusting.

vijn-nijb-grils-only-klein