verkoop van seizoenkaarten

De verkoop van seizoenkaarten van de AHOUD Devils Nijmegen is weer van start gegaan. Dit in navolging van het team dat deze week de groepstrainingen weer heeft opgepakt. In de afgelopen maanden is de organisatie van de Devils in alle opzichten versterkt en is de basis gezonder en steviger dan ooit.

Steunt u ook dit seizoen uw lokale helden en club? Bestel dan uw seizoenkaart en bouw samen met ons aan de toekomst van de Devils!

Op 11 september zal het team in het Triavium gepresenteerd worden en speelt de AHOUD Devils aansluitend een oefenwedstrijd tegen de Amstel Tijgers van John Versteeg en coach Dave Hyrsky. Zorg dat je erbij bent. Op zaterdag en zondag is er overigens een compleet openingsprogramma voor alle teams van de Nijmegen Devils. Alle informatie hierover vindt u elders op deze site.

Het woord is nu aan de coach, de Technische Commissie en de selectie zelf. In de komende weken zal blijken in welke teams onze spelers worden opgesteld. Eerder deze week werd vermeld welke spelers zich op de eerste training bij Speijers Sports meldden. Maar maakt u zich niet ongerust want de teamsamenstelling zal niet wezenlijk verschillen met de afgelopen seizoenen. Ben je fan van Eric Hoogvliets, Wessel Copier, Tomislav Hrelja of noem ze maar op, het komt allemaal goed!


Prijzen losse tickets en seizoenkaarten

Prijzen losse tickets

uitsluitend verkrijgbaar op wedstrijddagen aan de kassa

Volwassenen € 7,50

Jeugd (t/m 16 jaar) en ouderen (65+)  € 5,00

Prijzen seizoenkaarten

Volwassenen € 80,00 

Jeugd (t/m 16 jaar) en ouderen (65+)  € 50,00

Jeugdleden van de VIJN ontvangen uiteraard gratis een seizoenkaart

Voorverkoop periode

De voorverkoop periode loopt tot en met zondag 11 september 2016. 

Seizoenkaart betaalmethoden:

Contant: Op zondag 11 september in het Triavium

Overmaken: Bankrekening NL27RABO0166226238 t.n.v. Stichting Noviomagus te Nijmegen o.v.v. seizoenkaart 2016-2017


Bestellen seizoenkaart 2016-2017