Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Goede doel

Goede doel

ManOfTheMatch

ManOfTheMatch

Next Games


vr. 19-12-2014 20.15 uur
AHOUD Devils Nijmegen vs
Hijs Hokij Den Haag

zo. 21-12-2014 12.30 uur
Unis Flyers Heerenveen U12
Nijmegen Devils U12

zo. 21-12-2014 17.30 uur
Smoke Eaters Geleen U17
Nijmegen Devils U17

Tevreden met bonuspunt tegen Den Haag

Nijmegen - Den Haag 19-12-2014

Coach Ronnie Plamont was na afloop van de wedstrijd tevreden met het behaalde wedstrijdpunt, ondanks dat zijn team, de AHOUD Devils Nijmegen, na de noodzakelijke shootout had verloren van Hijs Hokij Den Haag. Zijn door blessures geplaagde team had op een heroïsche wijze stand weten te houden tegen het Haagse topteam. Lees verder

Dylan Kost terug tegen Den Haag

Nijmegen - Amsterdam  3-10-2014

De Nijmeegse center Dylan Kost keert vrijdag terug op het ijs in de thuiswedstrijd van de AHOUD Devils Nijmegen tegen het gerenommeerde Hijs Hokij Den Haag. Daardoor wordt de overvolle ziekenboeg van de Devils een heel klein beetje ontlast. Coach Ronnie Plamont zal bovendien noodgedwongen een beroep moeten doen op twee U17 spelers. Dat zijn aanvaller Eef Gerritsen en verdediger Boris van Bergen. Lees verder

Devils steunt vrijdag goede doelen

stam555d086.jpg

De wedstrijd AHOUD Devils Nijmegen vs Hijs Hokij  Den Haag staat vrijdagavond aanstaande geheel in het teken van de Stamceldonorbank en de Voedselbank. Van ieder kaartje dat verkocht wordt, gaat een groot deel naar beide doelen. Onder de personen die een kaartje kopen, wordt een AHOUD Devils wedstrijdshirt met handtekeningen verloot. De winnaar wordt na de wedstrijd bekend gemaakt en ontvangt de prijs in de VIP van hoofdsponsor Harry Roelofs.  

Devils derde na winst in Eindhoven

Eindhoven - Nijmegen 13-12-2014
Rick Wijnen

De AHOUD Devils Nijmegen heeft zaterdagavond goede zaken gedaan door de 1-4 winst tegen de Dolphin Eindhoven Kemphanen / NIJA, kortweg Eindhoven genoemd. Mede door het verlies van Amsterdam in Den Haag, bezet Nijmegen nu de derde plaats op de ranglijst. Vrijdag aanstaande ontvangt Nijmegen in een echte topwedstrijd Den Haag, de nummer twee van de competitie, in het Triavium. Lees verder

Nick, Bob en Jake zien Nijmegen winnen

IMG_0403

Nick de Jong, Bob Teunissen en Jake Hendriks waren zaterdagmiddag getuige van de 1-4 winst van de AHOUD Devils Nijmegen op de combinatieploeg van de Dolphin Kemphanen en de NIJA. Na afloop van die wedstrijd stond het Eredivisie duel tussen de teams van Nick (Eindhoven) en Bob (Tilburg) op het programma.

De doelpunten voor Nijmegen werden gescoord door Mitch Knoop, Wesley Hendriks, Harrie Verdonschot en Peter Vissers.

Kerstpakketten, Keuzekado’s, Dranken, Geschenken, Vouchers en Wellness

Ondersteun de Devils d.m.v. Kerstpakketen

Ook uw bedrijf kan de AHOUD Devils Nijmegen ondersteunen door Kerstpakketten en Geschenken via de Devils Kado Shop in te kopen.

Neem een kijkje achter de schermen door op het kado te klikken. De doos opent zich en zie wat de Devils voor u en uw personeel kan betekenen.

U hoeft dus niet direct sponsor of business club lid te zijn of boarding reclame in het Triavium te hebben om de Devils te ondersteunen. Wij zijn u zeer dankbaar.

Kerstpakketten

Kerstpakketten, Keuzekado’s, Dranken, Geschenken, Vouchers en Wellness

Devils Webshop

Seizoenkaart

2014-2015

Devils Cap

Devils Cap

De Spelregels

De Spelregels