Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Goede doel

Goede doel

ManOfTheMatch

ManOfTheMatch

Next Games


za. 29-11-2014 12.15 uur
locatie Nijmegen
Nijmegen Devils W vs
Luttikhuis Enschede Lions W
Leiden Lions W

za. 06-12-2014 12.15 uur
locatie Nijmegen
Nijmegen Devils W vs
Tilburg Trappers WM
ProClass Dordrecht Lions WM

za. 06-12-2014 16.45 uur
Tilburg Trappers U17 vs
Nijmegen Devils U17

za. 06-12-2014 20.30 uur
ProClass Dordrecht Lions vs
AHOUD Devils Nijmegen

za. 13-12-2014 12.15 uur
Nijmegen Devils U12 vs
GIJS Groningen U12

Voorspoedig herstel Youri de Winkel

youri2

Afgelopen zaterdag in Zoetermeer ging het in de tweede periode verschrikkelijk mis met Youri de Winkel. De eerder door een liesblessure gevelde aanvaller, kwam in de wedstrijd tegen de Hotwings Panters ernstig in de verdrukking en moest per brancard van het ijs worden gedragen. Het publiek op de tribune hield de adem in. Lees verder

Dankbetuiging

Namens de gehele familie wil ik u graag dankzeggen voor het medeleven, de bloemen en de troost die we mochten ontvangen na het overlijden van mijn vader Frans Plamont.

Ronnie Plamont

Organisatie rondom de jeugdteams

Nijmegen - Dordrecht U12 08-02-2014

In oktober 2014 verscheen het digitale handboek “Organisatie rondom de jeugdteams” geschreven door Paul Fondse, jeugdsecretaris van de VIJN. In het boek beschrijft Paul de gewenste organisatie rondom de wedstrijden en trainingen van de jeugdteams van de Nijmegen Devils. Het bestuur van de Nijmegen Devils (VIJN) is van mening dat het ons als vereniging helpt als een aantal zaken goed beschreven zijn. Dat geeft duidelijkheid over en weer. Wij willen Paul daarom hartelijk bedanken voor zijn positieve bijdrage aan het verbeteren van de organisatie.

Het handboek kun je hier downloaden en op deze website onder het tabblad Club, optie Statuten, Reglementen en Gedragscodes.

De tweede blik op Devils vs GIJS

d068

Deze week de tweede en voorlopig laatste fotoserie over ijshockey van Chérie Fotografie. De fotografe heeft aangegeven veel plezier te hebben beleefd en een hoop te hebben bijgeleerd dat ook nuttig is bij het fotograferen van haar sport, American Football.

Bekijk hier haar prachtige serie en gebruik de foto’s op je Facebook pagina’s.

Kerstpakketten, Keuzekado’s, Dranken, Geschenken, Vouchers en Wellness

Ondersteun de Devils d.m.v. Kerstpakketen

Ook uw bedrijf kan de AHOUD Devils Nijmegen ondersteunen door Kerstpakketten en Geschenken via de Devils Kado Shop in te kopen.

Neem een kijkje achter de schermen door op het kado te klikken. De doos opent zich en zie wat de Devils voor u en uw personeel kan betekenen.

U hoeft dus niet direct sponsor of business club lid te zijn of boarding reclame in het Triavium te hebben om de Devils te ondersteunen. Wij zijn u zeer dankbaar.

Kerstpakketten

Kerstpakketten, Keuzekado’s, Dranken, Geschenken, Vouchers en Wellness

Devils Webshop

Seizoenkaart

2014-2015

Devils Cap

Devils Cap

De Spelregels

De Spelregels