Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Goede doel

Goede doel

ManOfTheMatch

ManOfTheMatch

Eerste divisieteam Nijmegen Devils: Doe jij mee?

20150315-_FAL9338-XL

Op woensdag 22 april om 20:30 uur is er een bijeenkomst voor potentiële spelers van het eerste divisie team. Heb je interesse, stuur dan een mail naar eerstedivisie@nijmegendevils.nl. Sowieso wordt iedere speler van wie wij denken dat die interesse heeft en van wie wij over de contactgegevens beschikken persoonlijk benaderd. De bijeenkomst wordt gehouden in de kantine van DVE Trajanus aan de Staddijk 35 te Nijmegen. Lees verder

AHOUD Devils naar eredivisie

?????????????????????????????

De AHOUD Devils Nijmegen maakt definitief de stap naar de nieuwe eredivisie. Dat maakte bestuurslid technische zaken Jeroen van Bergen vanmiddag bekend. De gesprekken tussen de Nederlandse en Belgische teams en de bonden NIJB en KBIJF hebben tot een prachtige opzet geleid voor het seizoen 2015-2016. Lees verder

Zomertraining voor de jeugd van start

???????????????????????

Op dinsdag 21 april as. start de zomertraining voor de jeugdteams van de Nijmegen Devils.

Bekijk hier het uitgebreide programma van de off-ice training en skate training

U12 toernooi in Geleen, dag 2

Geleen kleedkamers

09:30 uur in de kleedruimten, we hebben ook de douches nodig 

We starten tegen Haringey, gelukkig niet al te vroeg, om 10 uur. Dit is de laatste poule wedstrijd. Daarna afwachten hoe de wedstrijden van Den Bosch en Utrecht in de poule aflopen om te weten welke wedstrijd, voor welke plaats, we nog moeten gaan spelen. 

Lees verder

U12 toernooi Geleen, de zaterdag

geleen

Het Laatste toernooi van dit seizoen voor de U12, we spelen zaterdag 28 maart en zondag 29 maart in Geleen, altijd een heel leuk toernooi. Renzo speelt nog niet mee. We hebben Rob Lepoutre als gast speler, de toernooi organisatie vond het goed dat hij meespeelt bij de U12.

Er zijn 2 poules van 6 teams. Onze U12 zit in de poule met Den Bosch, Utrecht, Dordrecht, Turnhout (België) en Haringey (Engeland). De ander poule bestaat uit Geleen, Zoetermeer, Amsterdam, South West (Engeland), Leuven (België) en Ratingen (Duitsland).

Lees verder

Geen verslag uit Den Haag, wel beeldmateriaal

15570009

Tot mijn spijt is het wegens ziekte niet gelukt om tijdig het wedstrijdverslag van de met 4-3 verloren finale te verzorgen. Ik had het graag anders gezien, maar dat bleek niet mogelijk. Zodra het weer kan, zullen we weer schrijven. We hebben wel prachtige beelden voor de thuisblijvers, want het was een fantastische avond.

Voor alle foto’s zie ijshockeyfoto.nl

U10 Nijmegen grijpt net naast toernooititel!

 2e plaats U10 Groningen

In de vroege ochtend van zaterdag 21 maart, vertrokken de U10 leden van de Nijmegen Devils richting het hoge Noorden. Zij hadden in Groningen het Arjan Nuver toernooi.

Nog een beetje versuft van de lange autorit trad het team aan tegen het zeer sterke team van Amsterdam Tigers. De Tigers waren alerter en maakte al snel een goal. Daarna volgde er nog 2. Aan het einde van deze wedstrijd was de slaap uit de oogjes, en scoorde we nog een goal. Eindstand 3-1 voor Amsterdam.

Lees verder

U12 toernooi Tilburg, de tweede dag

Jelle en Renzo klein

Foto: Renzo lacht weer (en achter Renzo Jelle)

We konden uitslapen vandaag, onze wedstrijd start om half 8 … We spelen onze eerste wedstrijd tegen Midlands Conference.

Na de face off van de eerste periode meteen een break out van Daan Mater, hij gaat alleen op de kieper af, schiet net naast. Daarop volgt een break out van Midlands, ook hun schot gaat naast. Het spel gaat gelijk op, dan, penalty voor Midlands, een heupworp velt Daan Mater. Een break out van Peter Thijssen, hij gaat alleen op de kieper af. Met z’n backhand schiet hij vanaf links in de rechter bovenhoek, knap, 1-0! We komen wat beter in ons spel. Maar Midlands blijft gevaarlijk en worden ook sterker. Break out van Midlands, een speler gaat alleen op Emma af, ze keert het schot, maar de rebound gaat recht naar voren, de puck komt tussen de spelers, het lukt Midlands te schieten, goal, 1-1. Was niet nodig geweest. Midlands houdt druk, spelers komen vaker vrij voor de goal te staan en ja, in de 12e minuut, een intikkertje 1-2 en einde eerste periode.

Lees verder

Uitslag Loterij

Uitslag Loterij

Lid worden?

Lid worden?

Wil jij ijshockeyen?

Geschenken

Kerstpakketten, Keuzekado’s, Dranken, Geschenken, Vouchers en Wellness

Devils Webshop

De Spelregels

De Spelregels