Ons shirt

Ons shirt

Onze sponsors

Puck gooien

Toonen Reizen

Willem Gloudemans versterkt Devils

IMG_0321

Willem Gloudemans is de vijfde versterking voor de Nijmegen Devils. De 1.99 m. boomlange en oersterke verdediger was het afgelopen seizoen de captain van het NIJA talent team. Na vier jaar CTO in Eindhoven komt de twintigjarige Brabander uit Geffen de kleuren van de Nijmegen Devils verdedigen, en dat is een hele fijne gedachte. Lees verder

Promotie divisieteam start volgend seizoen

Het Promotie divisieteam van de Nijmegen Devils start in het seizoen 2015-2016. Vanaf dat moment zijn er voldoende spelers om een volwaardig team samen te stellen door de uitstroom van U17 spelers en het aanbod van senioren vanuit het huidige Eerste divisie team en nieuwe externe spelers.

 

Daarmee komt nu een einde aan de wens van de technische staf om een extra team in competitie verband te laten uitkomen. In het huidige seizoen is er voldoende tijd om de ideeën om te zetten in een daadwerkelijk team met voldoende draagkracht.

Devils bij afscheidswedstrijd Dennis

nec01
De Nijmegen Devils is uitgenodigd om de afscheidswedstrijd van Dennis Gentenaar bij te wonen tijdens de Open Dag van NEC op zondag 3 augustus in het Goffert stadion. Dennis Gentenaar is na het beeïndigen van zijn loopbaan als doelman, net als de selectie van de Nijmegen Devils, uitgeroepen tot ambassadeur en stamceldonor van de Stamceldonorbank Europdonor Nijmegen.

Lees verder

Devils oefent tegen Kölner Haie

KEC

De Nijmegen Devils speelt op vrijdag 19 september aanstaande een oefenwedstrijd tegen het amateurteam van de Kölner Haie, dat uitkomt in de Duitse Regionalliga. Deze wedstrijd wordt in het Triavium gespeeld en zal starten om 20,15 uur. Eric Mater bezorgt zo zijn club, met een vette knipoog, nog een prachtig affiche “Nijmegen Devils vs Kölner Haie”. Lees verder

Eric Mater stopt als coach

vijn128

Vandaag, donderdag 17 juli 2014, heeft Eric Mater zijn spelers, staf en bestuur laten weten dat hij zich terugtrekt als hoofdcoach van de Nijmegen Devils.

Mater motiveerde zijn drastische beslissing middels onderstaand bericht:

“Met veel liefde en plezier voor de sport, heb ik het Eerste Divisie Team afgelopen seizoen gecoacht en getraind. Het is voor mij als coach een heel zwaar seizoen geweest door de ziekte van mijn vrouw. Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, heeft zij chemobehandelingen gekregen voor borstkanker. Dit overschaduwde het seizoen. IJshockey vergt veel tijd en energie. Voor komend seizoen heb ik dan ook besloten om geen hoofdcoach te zullen zijn en mijn tijd en energie te gebruiken voor mijn privé-leven.”

Eric Mater vervolgt zijn bericht dat Ronnie Plamont bezig is versterking te regelen voor de trainers staff.

Namens het complete team Nijmegen Devils wensen wij Eric, zijn vrouw en familie veel sterkte toe in de nabije toekomst.

Seizoenkaart

2014-2015

Next Games

19-09-2014 20.15 uur

Oefenwedstrijd
Nijmegen Devils vs
Kölner Haie
(Amateure Regionalliga)

Man of the Match

Man of the Match