Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Goede doel

Goede doel

Seizoenkaart

2014-2015

Next Games


vr. 31-10-2014 20.15 uur
AHOUD Devils Nijmegen vs
Red Eagles 's Hertogenbosch

za. 01-11-2014 12.15 uur
Nijmegen Devils U12 vs
Red Eagles 's Hert. U12

za. 01-11-2014 19.30 uur
Red Eagles 's Hert. U17 vs
Nijmegen Devils U17

zo. 02-11-2014 11.45 uur
Smoke Eaters Geleen U12 vs
Nijmegen Devils U12

zo. 02-11-2014 17.15 uur
Nijmegen Devils U17 vs
Red Eagles 's Hert. U17


za. 08-11-2014 17.00 uur
Locatie: Enschede
A. Luttikhuis Enschede Lions W
B. Amstel Tijgers W Zwart
C. Nijmegen Devils W

Kerstpakketten, Keuzekado’s, Dranken, Geschenken, Vouchers en Wellness

Ondersteun de Devils d.m.v. Kerstpakketen

Ook uw bedrijf kan de AHOUD Devils Nijmegen ondersteunen door Kerstpakketten en Geschenken via de Devils Kado Shop in te kopen.

Neem een kijkje achter de schermen door op het kado te klikken. De doos opent zich en zie wat de Devils voor u en uw personeel kan betekenen.

U hoeft dus niet direct sponsor of business club lid te zijn of boarding reclame in het Triavium te hebben om de Devils te ondersteunen. Wij zijn u zeer dankbaar.

Veel bekende gezichten bij Den Bosch

Collectercards 2014/2015Vrijdagavond ontvangt de AHOUD Devils Nijmegen de Red Eagles ’s Hertogenbosch. Het team van coach Leo van den Thillart heeft net als de Devils vier punten gehaald uit de eerste drie wedstrijden. Wie gaat er meedoen in de top van de Eerste divisie en wie moet zich voorlopig tevreden stellen met een plaatsje in de middenmoot? Vrijdagavond laat weten we meer.

Het team uit Den Bosch herbergt heel veel bekende gezichten. Niet minder dan acht spelers hebben een Nijmeegs verleden. Mark Schra is zonder twijfel de meest opvallende naam omdat Schra dit seizoen nog acteerde bij de Nijmegen Devils. Brian en Tommie de Winter en Bryan van Rossum maakte in de zomerstop al de overstap naar Den Bosch.

Nicky van der Geld heeft vanuit de Nijmegen Devils U17 de overstap gemaakt en Chajim Bakker is na een jaartje Nijmegen en een jaartje niets doen terug gegaan naar de Red Eagles. Jeffrey Knoop mag vrijdag spelen tegen zijn jongere broer Mitchel Knoop, terwijl Stefan Ophelders alle sinds vele jaren in Brabant speelt.

Vrijdag 31 oktober 2014, aanvang 20.15 uur
AHOUD Devils Nijmegen vs Red Eagles ’s Hertogenbosch
Scheidsrechter Ramon Sterkens
Linesmen Edwin van der Laak en Mike Doomen

Good work Nijmegen Devils U10!

Collectercards 2014/2015 U10

Afgelopen zaterdag speelde de Nijmegen Devils U10 in Eindhoven twee wedstrijden tegen de plaatselijke Kemphanen en twee wedstrijden tegen de Dragons uit Utrecht.

De Nijmeegse spelertjes worden tweetalig opgeleid zoals dat bij echte ijshockeyers hoort, getuige de verslaggeving van Rhea Kettles in het Engels. Lees verder

NIJMEGEN HOCKEY LEGENDS

NIJMEGEN HOCKEY LEGENDS 

walenciakkrugerschaafsmaOnze grote dank gaat uit naar Dennis Albers, die met de voormalige website NIJMEGEN HOCKEY LEGENDS de Hall of Fame en de Past Rosters van 1968-1969 tot en met 2008-2009 heeft samengesteld. Hij heeft zijn volledige content beschikbaar gesteld aan de NIJMEGEN DEVILS.

Het vergt wel enige tijd om zijn informatie over te nemen in het juiste formaat, maar gelukkig blijft zo zijn historisch materiaal bewaard. Wij danken Dennis Albers zeer met zijn geschonken erfgoed die vanaf nu terug te vinden is onder Legends. Lees verder

Nijmegen pakt 2 punten in Friesland

IMG_0234

De AHOUD Devils Nijmegen heeft zaterdag een 4-6 overwinning geboekt op de UNIS Flyers Heerenveen Toekomstteam. Laten we direct met de uitslag beginnen, want daarmee kunnen we rustig terugkijken op een zeer enerverend middagje Thialf. Wat kunnen de Devils toch goed spelen en wat maken ze het zichzelf toch weer lastig. Om over de invloed van een verkeerde scheidsrechter op een verkeerde moment nu nog even te zwijgen. Lees verder

Nijmegen maakt zich op voor Heerenveen

IMG_0559

Eric Mater

Zaterdagmiddag speelt de AHOUD Devils Nijmegen de derde wedstrijd van de competitie tegen het Toekomstteam van de UNIS Flyers Heerenveen. De Flyers zijn uitstekend van start gegaan en wonnen hun eerste twee duels. In Heerenveen werd Dordrecht Lions met 5-1 verslagen en in Eindhoven wonnen de Friezen met 2-6. Lees verder

ManOfTheMatch

ManOfTheMatch

Devils Cap

Devils Cap

De Spelregels

De Spelregels